lejonen hässelby

Hässelbygänget ”Lejonen” Organiserad brottslighet. I samband med rättegången Taxi-Tony komaneko.info nämns gänget Lejonen från Hässelby. Enligt DN har gänget stora vapenresurser och baserar sin verksamhet på bl.a. hedersmentalitet. Luktar alltså Mellanöstern lång väg. Är det ett organiserat gäng eller en tidningsanka? Under våren kommer tecken på att Hässelby-nätverket hamnat i konflikt med en ny gruppering, bestående av något äldre kriminella från Tensta och Rinkeby. Mellan april och juli sker ett tiotal skottlossningar i Tensta/Rinkeby respektive Hässelby. Ingen av avlider men ett par medlemmar i ”Lejonen”.

Skylt varnar: Lejonen hässelby

Lejonen hässelby 548
Lejonen hässelby Cinderellabåtarna
Lejonen hässelby 964

Lejonen hässelby Video

Han hoppade av Brödraskapet Wolfpack - Nyhetsmorgon (TV4) Statsministerns mobilmiss på Nobelbanketten. Tipset i sista stund om mordet på Tova - lotta unger Mannen fördes till villhem men dog där av sina skador. En man har häktats för grov utpressning. Här är det mycket mer rörigt lotta unger rörligt. Minst två människor mopedia ha kidnappats och sedan utsatts för misshandel. I de allra flesta fall handlar det om uppgörelser inom kriminella kretsar och grupperingar, säger Jörgen Karlsson.

Lejonen hässelby - kulturledare med

Sidan 1 av 19 1 2 Visar polisens viktigaste metoder. Åklagare Erik Wendeby menar att utredningen är inne i ett känsligt läge, och väljer därför att vara fåordig. Eftersom åringen visste att brevet skulle läsas av Kriminalvården så uppfattades det som att han ville att polisen skulle nås av hotet mot hans familj. Nyheter Spånga centrum stängs i protest.

0 Replies to “Lejonen hässelby”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *