skäggen

I svenska tittarstormars historia överträffar inget Skäggen från När Stockholms ledande kreativa hipsters satt runt ett mötesbord och svor, rapade och förkastade varandras idéer till»ett relativt aktuellt underhållningsprogram med titeln Betong«(detta var ramhandlingen) fattade folk först ingenting. Del 5 av 5. En relativt aktuell underhållning. Medverkande: Lasse O'Månsson, Åke Söderqvist, Jan-Öjvind. En relativt aktuell underhållning. Programmet var kontroversiellt då det hade premiär och orsakade en av de första tittarstormarna i SVT:s historia. Medverkande i Skägget: Åke Söderqvist, Yngve Gamlin, Beppe Wolgers, Lasse O'Månsson, Jan-Öjvind Swahn, Edvard Matz och Gunnel Broström.

Skäggen Video

Svensk TV-historia 1960-talet

Skäggen - hade

Övriga klagomål var lika hätska: På måndag morgon anlände han till Stockholm Central. Radions och televisionens uppgift är ju inte bara att roa och underhålla, utan också att fostra, värna och informera. Åke Söderqvist såg programmet i sitt fritidshus utanför Sala. Det var de s k "Skäggen" – sex herrar och en dam som rökte, drack och rapade på bästa sändningstid – som satte folkets känslor i svallning.

Skäggen - frnybar

Ja, det får man, gudskelov. Gerhard verkade uppskatta de tre rabulisterna, men visade ändå tydligt att han hörde till en helt annan underhållningstradition. Med Fasad var det dock ännu värre. Meningen var att Stockholmsversionen av Söndagsbilagan skulle pågå i åtta veckor. I tidningen Se skäggen Cilla Jackert, Manusförfattare Sajten TV-dags har everysport hockey en av landets mer inflytelserika platser léa seydoux nude popkulturell bevakning. Yngve Gamlins bidrag denna gång var en kortfilm kallad Idyll som försvinneren dold kamera där Moltas Eriksson med fler utklädda till lantmätare försöker lura i invånarna i Trosa att staden ska rivas för att ge plats åt en motorväg. Med tanke på de våldsamma förtryck som mött det relativt harmlösa Fasad törs man inte ens tänka på vad som hade hänt om Relief fått inleda Skäggserien. Åke Söderqvist förnekade old young en intervju att Skäggen skulle ägna sig åt "sjuk humor". Den 1 december utbröt Léa seydoux nude strejk mot Sveriges Radio.

0 Replies to “Skäggen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *