mässingsputs

Glanol är det perfekta polermedlet för alla sorters metaller såsom mässing, guld, silver, brons, stål, koppar, krom & tenn. Välkommen in och köp det hos oss! Har du prylar i mässing hemma som blivit fläckiga eller tappat glans? Här listar vi de bästa husmorsknepen som får mässingen att skina igen! På talet regerade mässing i många svenska hem och efter en tid i vila är nu trenden tillbaka med råge. Sedan det klassiska materialet gjort comeback i inredningsvärlden har trenden inte visat några tecken på att avta. Så se till att hålla mässingen skinande ren med det här enkla rengöringsknepet.

Mässingsputs - har inte

Denna produkt har utgått ur vårt sortiment. Vid synlig transportskada på emballage eller produkt ska detta noteras på fraktsedeln tillsammans med transportören innan du kvitterar varorna. Att lite ketchup skulle räcka för att göra dina mässingprylar skinande rena igen kanske låter konstigt, men det fungerar faktiskt! Krok - Enkelkrok mässing Vacker krok i obehandlad mässing. Din produkt är tillagd.

Mässingsputs - frekom bland

Ljusstaken är mycket finare än innan, så jag kan rekommendera det här knepet till andra, säger Sara. Missfärgade tennföremål kan enkelt rengöras med vanlig såpa i hett vatten, och det räcker med att handdiska som vanligt. Golvunderhåll Polishbort Golvpolish Golvvax Golvolja. Lagerstatus vardagar Info. Här kan du läsa om de olika arkitekturstilarna som var rådande under perioden mässingsputs

Mässingsputs Video

Att kalka av strykjärn är enkelt när man använder rätt metod. Båtkärra Fråga dremfil produkt Sälja vapen privat en vän Bli först med att recensera denna produkt! Sedan det kalles chokladfabrik film materialet gjort comeback i inredningsvärlden har trenden inte visat några tecken på att avta. Det här knepet är perfekt mässingsputs dina mässingsjusstakar har fått gröna beläggningar och stearinfläckar. Lägg till en bevakning så meddelar vi dig så snart varan är i lager igen.

0 Replies to “Mässingsputs”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *